Realizacje

Dane ogólne budynku

powierzchnia użytkowa:
618,00 m2, bez basenu 498 m2
minimalne wymiary działki:
26,41 x 43,95 m z basenem
lub 26,41 x 29,10 m bez basenu

Budynek parterowy, z poddaszem użytkowym, podpiwniczony częściowo, przeznaczony dla 4-5 – osób. Część sypialna została zlokalizowana na poddaszu, parter stanowi przestrzeń ogólnoużytkową i rekreacyjną. Otwarta klatka schodowa dzieli przestrzeń salonu, jadalni i hallu. Kąt nachylenia dachu 30°. Istnieje możliwość realizacji bez części basenowej. W budynku mają zastosowanie elementy feng-shui.

Elewacje

Rzuty

Wnętrza

Propozycje rozwiązań materiałowych

  • Fundamenty – betonowe zbrojone
  • Ściany zewnętrzne – warstwowe
  • Ściany wewnętrzne – murowane i gipsowo-kartonowe
  • Strop – gęstożebrowy, prefabrykowany
  • Elewacje – tynk
  • Pokrycie dachu – lekkie

Galeria projektu

Szczegóły projektu

Categories:
Client: Heliodor
Location: Parter + piwnica + poddasze
Surface Area: 618,00 m2, bez basenu: 498 m2
Value: Tak
Architect: Tak