Dane ogólne budynku

powierzchnia użytkowa:
727,38 m2 + garaże 62,73 m2
minimalne wymiary działki:
33,51 x 45,15 m

Wygodna rezydencja z poddaszem użytkowym, podpiwniczeniem i basenem. Przy basenie zaprojektowano pomieszczenia tak, aby stworzyć możliwość prowadzenia gabinetu rehabilitacyjnego. Otwarta klatka schodowa dzieli przestrzeń parteru na salon, jadalnię i hol. Część sypialna domu znajduje się na poddaszu. Garaż na 2 samochody, z możliwością stworzenia trzeciego miejsca postojowego w pomieszczeniu obok garażu.

Elewacje

Rzuty

Propozycje rozwiązań materiałowych

  • Dach – dachówka ceramiczna karpiówka Imerys, kąt nachylenia 30°
  • Elewacje – tynk akrylowy w technologii Ceresit
  • Strop – wylewany
  • Ściany – wewnętrzne: cegła ceramiczna pełna na zaprawie cementowo-wapiennej,
    zewnętrzne: ceramiczne warstwowe, ocieplone wełną mineralną

Szczegóły projektu

Categories:
Client: Heliodor G
Location: Parter + piwnica + poddasze
Surface Area: 790,11 m2
Value: Tak
Architect: Tak